ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Σχολεία

Η σχολή καταδύσεων “Ναυτίλος” έχει άδεια λειτουργίας απο το Ελληνικο κράτος και είναι πιστοποιημένη μέσω του διεθνούς οργανισμού PADI (), ο οποίος είναι αναγνωρισμένος στην Ελλάδα. Όλα τα σχολεία διδάσκονται βάση του εκπαιδευτικού συστήματος του εν λόγω οργανισμού.

Προσφέρουμε σχολεία όλων των επιπέδων, ειδικότητες και σχολεία πρώτων βοηθειών.

Πιο συγκεκριμένα:

PADI RECREATIONAL (Δύτης Αναψυχής)

Discover SCUBA Diving (DSD): Κατάδυση γνωριμίας

Η κατάδυση γνωριμίας είναι η πρώτη επαφή με την αυτόνομη κατάδυση. Αποτελεί μια εισαγωγή στον χώρο της κατάδυσης όπου διδάσκονται τα βασικά που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να καταδυθεί με ασφάλεια και άνεση.

Πρακτικό μέρος: Περιλαμβάνει θεωρία (εισαγωγή στο υπερβαρικό περιβάλλον, φυσική και φυσιολογία, επικοινωνία κάτω από το νερό, κολύμβηση και εξοπλισμός). Επίσης, διδάσκονται 3 ασκήσεις που ενισχύουν την καταδυτική αυτοπεποίθηση των νέων δυτών. Τέλος, η βουτιά διαρκεί περίπου 40 λεπτά. Μέγιστο βάθος τα 5μ.

Συνολικός χρόνος: 3-4 ώρες

Open Water Diver

Αυτό το σχολείο είναι το πρώτο επίπεδο πιστοποίησης. Διδάσκονται τα απαραίτητα εφόδια για να μπορεί ένας δύτης OpenWater να καταδυθεί με ασφάλεια με άλλον δύτη ίδιου επιπέδου χωρίς την παρουσία εκπαιδευτή.

Πρακτικό μέρος: Το σχολείο χωρίζεται σε 3 μέρη και περιλαμβάνει θεωρία, καταδύσεις σε ελεγχόμενες συνθήκες και 4 καταδύσεις ανοικτής θαλάσσης.

Ο μαθητής λαμβάνει το αντίστοιχο βιβλίο της PADI, στην γλώσσα του και στο τέλος του σχολείου μπορεί επίσης να δώσει τις απαιτούμενες εξετάσεις στην γλώσσα του εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Συνολικός χρόνος: 4 μέρες (ελάχιστη διάρκεια).

Advanced Open Water

Ένα σχολείο σχεδιασμένο με σκοπό να αποκτήσει ο μαθητής εμπειρία σε διάφορα ήδη καταδύσεων ενώ παράλληλα διασκεδάζει.

Διδάσκεται μια εισαγωγή ανά είδος κατάδυσης. Η Βαθιά και η κατάδυση προσανατολισμού είναι υποχρεωτικές. Ο μαθητής επιλέγει τρείς ακόμα καταδύσεις. Π.χ. νυχτερινή, ναυαγιοκατάδυση, τέλεια πλευστότητα, γνωριμία με την υποβρύχια φύση, έρευνα και ανέλκυση, υποβρύχια φωτογραφία, κατάδυση εμπλουτισμένου αέρα, κατάδυση με στεγανή στολή, κ.α.

Πρακτικό μέρος: Περιλαμβάνει 5 βουτιές με την αντίστοιχη θεωρία ανά βουτιά. Δεν έχει εξετάσεις!

Συνολικός χρόνος: 2-3 μέρες

RescueDiver

Το τρίτο επίπεδο ερασιτεχνικών καταδύσεων είναι το Rescue. Ο δύτης λαμβάνει γνώσεις πέρα από το καθαρά ψυχαγωγικό επίπεδο ώστε να μπορεί να προβλέψει και να βοηθήσει σε περιστατικά που αφορούν την ασφάλεια του ιδίου ή άλλου αυτοδύτη. Η διαδικασία αυτή ενισχύει την καταδυτική αυτοπεποίθηση του μαθητή.

Είναι προαπαιτούμενο να έχει εκπληρώσει ο μαθητής ένα σχολείο Πρώτων Βοηθειών μέσα στους τελευταίους 24 μήνες.

Πρακτικό μέρος: 5 θεωρίες και 12 πρακτικές ασκήσεις και σενάρια στην θάλασσα.

Συνολικός χρόνος: 5-6 μέρες.

Emergency First Responce (EFR) – Σχολείο Πρώτων Βοηθειών

Το συγκεκριμένο σχολείο έχει ως στόχο να δώσει τη γνώση και τα εφόδια για να μπορεί ο μαθητής να προσφέρει αποτελεσματικά πρώτες βοήθειες, είτε είναι πιστοποιημένος δύτης, είτε όχι.

Συνολικός χρόνος: Τουλάχιστον 8 ώρες.

PADI PROFESSIONAL

Divemaster

Το πρώτο επαγγελματικό επίπεδο της PADI. Το εν λόγω πτυχίο επιτρέπει σε έναν δύτη να εργαστεί σε ένα καταδυτικό κέντρο. Ο Divemaster επιβλέπει καταδυτικές δραστηριότητες – οδηγεί πιστοποιημένους δύτες στην κατάδυση και βοηθάει τον εκπαιδευτή στην διαχείριση των μαθητών στα σχολεία.

Ο υποψήφιος Divemaster τα διδάσκεται όλα αυτά! Επίσης, δίνεται έμφαση στις καταδυτικές ικανότητες καθώς και στην καταδυτική θεωρία.

Πρακτικό μέρος: 9 θεωρίες και πρακτικές ασκήσεις και σενάρια στην θάλασσα

Συνολικός χρόνος: 8-9 μέρες (ελάχιστη διάρκεια)

Ελάχιστη ηλικία για όλα τα παραπάνω σχολεία είναι 10 χρονών και χρειάζεται την συγκατάθεση και την υπογραφή του κηδεμόνα.

PADI TEC REC

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ SERVICE

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ