Ο Γιώργος μεγάλωσε στην Αθήνα και από πέντε χρόνων ξεκίνησε να ταξιδεύει με την οικογένειά του στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έτσι ξεκίνησε η αγάπη του για την ανακάλυψη νέων τόπων, γεύσεων, εικόνων και όλη τη διαδρομή που προσφέρει ένα ταξίδι. Από μικρός περνούσε ώρες ατέλειωτες στη θάλασσα με μια μάσκα προσπαθώντας να ανακαλύψει κάτι νέο και να έρθει σε επαφή με τον άγνωστο - γνωστό βυθό. Το 1997 απέκτησε το δίπλωμα Open Water και τώρα είναι IDC Staff Instructor της Padi. Εκτός από τα ταξίδια του ως Vip Chef οργανώνει αποδράσεις σε μαγικούς καταδυτικούς προορισμούς κυνηγώντας τα όνειρα του: στην κοντινή Ερυθρά (από τον βορά ως τα σύνορα του Σουδάν), την Ταϋλάνδη στα υπέροχα Similand Islands, kho Phi Phi και Phuket, τη Μαλαισία με το μοναδικό και αγαπημένο μέρος του Κουστώ Sipadan Island και Μαμπουλ, Καπαλάι και Σιαμήλ, την πανέμορφη Ινδονήσια στο ιδιαίτερο Μπαλί "πετώντας" με Μάντας καθώς και τη μακρινή, ασύγκριτη Πολυνησία με καταδύσεις στη Bora Bora, Μoorea και το γνωστό Τiputa pass στη Rangiroa, αγκαλιάζοντας άγρια δελφίνια, δίπλα σε αναρίθμητους καρχαρίες. O άνθρωπος μας στην οργάνωση καταδυτικών ταξιδιών…